FI  EN
Teemme elämästäsi hivenen helpompaa!
 
 

 
                                                                                                                         
 
Oletko raudanluja kauppias ja olet sivustoomme / tuotteisiimme tutustuttua kiinnostunut aloittamaan tuotteidemme jälleenmyynnin?

Asiakaskuntamme koostuu mm. Sähköasentajista/tarvikkeiden myyjistä, koti, mökki sekä yritysturvatekniikan jälleenmyyjistä ja asentajista.
 
Palvelemme tasavertaisesti kaikkia asiakkaita, yhden hengen yrityksistä aina suuriin järjestelmä- ja kokonaisuus toimittajiin saakka.
 
Toimimme tänä päivänä ainoastaan luotettavien jälleenmyyjiemme välityksellä. Jälleenmyyjällä tarkoitamme yrityksiä, jotka myyvät meiltä ostamansa laitteet eteenpäin, omille asiakkailleen.
 
Me takaamme asiakkaillemme myös sen että emme koskaan, missään yhteydessä astu omien jälleenmyjiemme varpaille. Tarkoitamme tällä sitä että me emme myy, emmekä asenna laitteita itse. Emme myöskään ole mukana esim. kunnallisissa kilpailutuksissa, ym.
 
Tarjoamme sinulle helposti myytävät ja asennettavat, kotimaiset GSM- ohjaus ja hälytystuotteet sekä erittäin korkealaatuiset: YCX, Hikvision ja Dahua valvontalaitteet. Mikä meidän kanssa toimiessa on parasta: Celotron Oy:n tuotteet jättävät sinulle kaupanteon jälkeen käteen jotakin aivan muuta kuin pelkät känsät... 

Jos olet kiinnostunut aloittamaan kotimaisten, luotettavien ja varmatoimisten turva / sähköalan tuotteiden jälleenmyynnin:

 
 
A)  Lataa, täyttele ja lähetä tilinavaustiedot (tästä: PDF)
TAI (tästä: EXEL) osoitteeseen: info(at)celotron.com
tai postita se meille.
 
B)  Liitä ystävällisesti (optio) mukaan myös kopio kaupparekisteriotteestasi, sekä viimeisimmästä tilinpäätöksestänne.
 
C) Liity vastaanottamaan uutiskirjeemme, se on helppoa ja onnistuu hetkessä:  <Klikkaat vain tästä>
 
Toimitamme sinulle ajantasaiset hinnastot sekä kuvastot, kunhan tili on aukaistu. Lisätietoja saat sähköpostilla tai puh. 044 780 7700.
 
Virallisena Celotron Oy:n jälleenmyyjänä olet aina askeleen muita edellä! Meillä on aina avoimet ovet, täysin maksuttomalle tuote, ym. koulutuksille, kunhan vain ilmoitat etukäteen tulostasi.
 
Tuotevalikoimaamme kuuluu kaikki kiinteistön ohjaukseen sekä ns. turvatekniseen valvontaan tarvittavat laitteet ja järjestelmät. Tuomme maahan tämän lisäksi myös kattavan valikoiman erilaisia mittalaitteita ja ns. dataloggereita.
 
Tuotteemme saat helposti ja turvallisesti myös kotimaisilta tukkureilta: Onninen (tuotteet hyllyssä),  Elektroskandia (tuotteet hyllyssä),  Ahlsell (tilaamalla)  sekä  SLO (tilaamalla).
 
Celotron tuotteet ovat ominaisuuksiinsa nähden kuluttajille varsin edullisia. Tämä ei meidän kohdallamme kuitenkaan tarkoita sitä että myyjä jäisi nuolemaan näppejään, päin vastoin!
  
Celotron GSM-hälytysjärjestelmä oli asennettuna vanhainkotiin. Hoitaja ehti siirtämään kaikki, yli 20 vanhusta ulos, saatuaan hälytyksen puhelimeensa. Hän oli tuolloin kokonaan toisessa rakennuksessa. Henkilövahingoilta siis onneksi vältyttiin mutta rakennus tuhoutui palossa täysin.
  
Centro ja Pro Controller järjestelmistä on tullut erittäin suosittuja mm. teollisuuden valvonnassa. Laitteita on mm. metalli ja paperiteollisuudessa laajalti käytössä koko euroopan laajuisesti.
  
 
 
 
   Celotron Oy
 
   Yrittäjänkulma 5
   33710 Tampere
 
   Puh. 044 780 7700
   Hotline. 0600-98777 -
   ( 1,5 Eur/min ) 
   Fax. 03 2831 500
   Mail:info@celotron.com
   Web:www.celotron.fi
Tuotteet ja palvelut
 
Etusivu
Uutiset
Tietoa meistä
Hälytysjärjestelmät
Murtohälyttimet
Ohjausjärjestelmät
Gsm järjestelmät
Ovijärjestelmät
Anturit / Releet
Aikaseuranta
Kulunvalvonta
Videovalvonta
Tallentimet
Ccd-kamerat
IP-kamerat
Palontorjunta
Tarvikkeet
Esitteet
Ohjekirjat
Jälleenmyyjät
Tukkumyyjät
Yhteystiedot
 
Referenssit
 
Keskusrikospoliisi
Onninen Oy
Elektroskandia
Ahlsell / SLO
Lämpövoimalat
Lääketehtaat
Vesistöjen valvonta
Puolustusvoimat
Oppilaitokset
Elintarvikeala
Paperitehtaat
Ilmailuala
Tallink-Silja
Jäänmurtajat
Oviteollisuus
Arabiemiraatit
Saksa, Norja
Ruotsi, Tanska
Kreikka, Venäjä
Puola
 
Yhteydenotto